Nu är årets första nummer av Täbyliberalen ute. Den kommer som vanligt att distribueras som bilaga i tidningen “Mitt i Täby” ,men finns givetvis att läsa även här på vår hemsida. Länk till tidningen hittar du längst ned på sidan.

I detta nummer:

Liberalerna i Täbyförnyar i ledningen
Sedan en tid tillbaka har Liberalerna Täby ett delvis nytt ledarskap. Hans Ahlgren är ny gruppledare och Camilla Ifvarsson nytt kommunalråd. Läs mer om vad de vill åstadkomma. Läs även avgående gruppledare Eva Wittboms erfarenheter från 14 år i Täbypolitiken.

Kultur och fritid – vision 2020
Aldrig har det byggts så mycket i Täby som det görs nu. Täby inväntar många nya medborgare och kommer i många år framöver att befinna sig i ett expansivt skede. Kulturen är då viktigare än någonsin. Liberalerna i Täby har tagit fram ett visionsdokument för Täby Kultur och Fritid – 2020, som visar våra ambitioner för framtiden. Detta skulle kunna vara. Läs om hur Täby kan se ut om fyra år.

 

Du kan även läsa Liberala ungdomsförbundets tankar kring integration och Jan-Åke Gunnarssons funderingar kring gränserna för den personliga friheten.

 

Läs Täbyliberalen som PDF i din mobil, surfplatta eller dator.