Torsdag 7/12 fastställdes Liberalerna i Täbys valsedel för kommunfullmäktigevalet 2018. På första och andra plats återfinns kommunalråden Hans Ahlgren och Camilla Ifvarsson.

– Jag är väldigt glad och stolt över att ha fått förtroendet av medlemmarna att stå överst på valsedeln till kommunfullmäktige i Täby nästa år. Nu laddar vi för en fullspäckad valrörelse där vi ska visa att Liberalerna med både hjärta och hjärna i politiken är det parti som är bäst lämpat att styra Täby, säger Hans Ahlgren (L), gruppledare och kommunalråd.

Listan består av en bra blandning både erfarna och nyare och yngre personer. På fjärde och sjunde plats finns Susan El Hark, 37 år, respektive Saga Bowallius, 22 år. Susan är idag ledamot i socialnämnden och vice ordförande för Liberalerna i Täby medans Saga idag är ersättare i barn- och grundskolenämnden samt ordförande för Liberala Ungdomsförbundet i Storstockholm.

– Det känns oerhört roligt och peppande att få förtroendet att stå så pass högt upp på valsedeln. Genom min tid i socialnämnden och arbete som politisk sekreterare i Österåker och Västerås har jag god insyn i hur politiska processer går till. Om jag blir invald i kommunfullmäktige kommer jag främst engagera mig i och driva funktionshinderfrågor, integration och en förbättrad äldreomsorg, säger Susan El Hark (L), kandidat till kommunfullmäktige.

– Eftersom jag gått vägen genom ungdomsförbundet som oftast är mer ideologiska än moderpartiet kommer jag försöka hålla den ideologiska fanan högt om jag blir invald i kommunfullmäktige. Valfrihet, låg skatt och frihet för Täbyborna att kunna forma sina liv som de själva vill är frågor jag brinner för, säger Saga Bowallius (L), kandidat till kommunfullmäktige.

 

Här hittar du den beslutade listan i sin helhet: Liberalerna i Täbys kommunvalsedel